+44 (0)20 7017 1788
Landform secured planning consent for more
than 1,000 new homes in 2016, with a success rate of over 95%.

Brighton

Landform worked with Brighton and Hove City Council to develop an award-winning complex at the heart of the town which includes the new Jubilee Library, apartments, shops, offices, restaurants and a boutique hotel. The 250,000 sq ft project, which was part of the town’s regeneration plan, won the Prime Minister’s Better Buildings Award, the Observer’s Award for Best Building of the Year and was shortlisted for the Stirling Prize in Architecture, the most prestigious award in UK architecture.

Jonathan Glancey, the Guardian’s architectural editor, had this to say of the project: “The desire to make Brighton’s Jubilee Library special brought out the best in everyone involved: the council, its officers, the developers, contractors and architects. The blue-tiled, glass-fronted building, which faces the sea, is crisp, simple, translucent, energy-efficient and packs a surprising architectural punch.”  

The project was shortlisted for the Stirling Prize in Architecture, the most prestigious architectural award in the UK.
The project was shortlisted for the Stirling Prize in Architecture, the most prestigious architectural award in the UK.
The project was shortlisted for the Stirling Prize in Architecture, the most prestigious architectural award in the UK.
 / 3